Πρίφτης: “Προτιμώ να πηγαίνουμε με χαμηλότερες προσδοκίες για την Εθνική”

Πρίφτης: “Προτιμώ να πηγαίνουμε με χαμηλότερες προσδοκίες για την Εθνική”

Συνέντευξη στο ΕΟΚ WebRadio, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τις προσδοκίες της Εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω από την Εθνική, ο Πρίφτης δήλωσε: “Είναι καλό που πηγαίνουμε με χαμηλότερες προσδοκίες. Η ομάδα έχει μια καλή ατμόσφαιρα αυτήν τη στιγμή, δεν παραδίδεται εύκολα και βγάζει ζόρια από την άμυνα. Η δυνατότητα να κρατάμε τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ είναι σημαντική και μας επιτρέπει να επιστρέφουμε στο παιχνίδι με ένα ξέσπασμα”.

Όσον αφορά την αδυναμία της Εθνικής στα νοκ-άουτ, ο Πρίφτης σχολίασε: “Πρέπει να διατηρούμε την αμυντική σταθερότητα και να μειώσουμε τα εύκολα καλάθια. Πρέπει να δαγκώνουμε στην άμυνα και να βελτιώσουμε την τακτική μας πτυχή.”

Επίσης, ο Πρίφτης αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες που έρχονται από τις μικρότερες Εθνικές ομάδες, τονίζοντας ότι υπάρχει ταλέντο και πρέπει να γίνει καλή δουλειά για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται.

Τέλος, για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Πρίφτης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη με τις μεταγραφές του και αναμένεται να είναι μια δυνατή ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός διατηρεί προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ