Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι 17 ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας που ετοιμάζονται για το Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι 17 ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας που ετοιμάζονται για το Παρίσι

Ανακοινώθηκαν οι 17 παίκτες που θα συμμετέχουν στην εθνική Αυστραλίας για την προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο προπονητής της Αυστραλίας, Μπράιν Γκούριαν, ανακοίνωσε σήμερα (16/05) τους 17 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας σε training camp τον Ιούνιο.

Ανάμεσα στους νέους που προστέθηκαν στην ομάδα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, είναι ο Γκίντεϊ των Οκλαχόμα Σίντι Θάντερ, ο Ντάντε Έξουμ και ο Τζος Γκριν των Μάβερικς, καθώς και οι Λαντάλ και Ριθ.

Οι 17 ποδοσφαιριστές του Γκούριαν είναι: Ξαβιέ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Νάντε Έξουμ, Τζος Γκίντει, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νίκ Κέι, Τζοκ Λαντάλ, Γουίλ Μακγκνέι, Τζακ Μακβέι, Πάτι Μίλς, Ντουόπ Ρίθ, Ματίς Θάιμπουλ, Ντέγιαν Βασίλιεβιτς, Τζακ Γουάιτ.

Να σημειωθεί ότι η Αυστραλία ενδέχεται να είναι αντίπαλος της Ελλάδας, καθώς στη φάση των ομίλων στο Παρίσι αγωνίζεται με τον Καναδά και τους νικητές από το προολυμπιακό τουρνουά της Ελλάδας και της Ισπανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ