Η Πρώτη Δόση των Εισιτηρίων του Προολυμπιακού Εξαφανίζεται με Γοργούς Ρυθμούς

Η Πρώτη Δόση των Εισιτηρίων του Προολυμπιακού Εξαφανίζεται με Γοργούς Ρυθμούς

Τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7, ΣΕΦ) όπου συμμετέχει η Εθνική ομάδα εξαφανίζονται γρήγορα.

Η προσφορά του 20% των συνολικών εισιτηρίων σε ειδικές τιμές με μεγάλες εκπτώσεις φαίνεται να έχει επιτύχει, με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Το ποσοστό των εισιτηρίων που αφορά τον μεγάλο τελικό στις 7/7, ο οποίος θα καθορίσει τις θέσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες, έχει εξαφανιστεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Για τους ημιτελικούς στις 6/7 που θα καθορίσουν το ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον τίτλο στον μεγάλο τελικό, υπάρχουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις, ενώ υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους αγώνες, ομίλους και προκριματικούς αγώνες που προσφέρουν τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει από κοντά μεγάλες αθλητικές σταρ και όχι μόνο τους Έλληνες πρωταγωνιστές, σε πολύ προσιτές τιμές.

Η πώληση αυτού του συγκεκριμένου “πακέτου” συνεχίζεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις για τον επόμενο κύκλο πωλήσεων των εισιτηρίων της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στους ημιτελικούς, ο αγώνας της θα είναι ο πρώτος χρονολογικά από τους δύο ημιτελικούς”.

Για να διαθέτετε εισιτήρια επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ