Υπέροχη ανταπόκριση στο πρώτο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Το ξεκίνημα της προώθησης της νέας ταινίας του franchise του “Πλανήτη των Πιθήκων“, με τίτλο Kingdom of the Planet of the Apes, ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο.

Η 20th Century Studios ανακοίνωσε μέσω του Variety ότι το πρώτο trailer της 4ης ταινίας του franchise “Planet of the Apes” τα πήγε περίφημα, καθώς σημείωσε πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές εντός 24 ωρών σε πλατφόρμες όπως το YouTube, Facebook, Twitter, TikTok, και άλλες.

Το engagement στα social media ήταν επίσης υψηλό, με πάνω από 72.000 mentions και πάνω από 11.000 σχόλια στο TikTok. Το περιεχόμενο του Kingdom of the Planet of the Apes απέσπασε πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές συνολικά, κάτι που δίνει ελπίδες για θετικά νούμερα στο box office.

Η ταινία διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Caesar, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και οι άνθρωποι ζουν ξανά σαν άνθρωποι των σπηλαίων. Ένας νέος τυραννικός ηγέτης των πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, ενώ παράλληλα ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο να αμφισβητήσει όσα γνώριζε για το παρελθόν του και να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ