Υπάρχει στα σκαριά το Thor 5 με τον George Miller των Mad Max και επιστρέφει ο Chris Hemsworth;

Υπάρχει στα σκαριά το Thor 5 με τον George Miller των Mad Max και επιστρέφει ο Chris Hemsworth;

Τι θα λέγατε για ένα Thor 5 με τον Chris Hemsworth να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως “God of Thunder” αλλά με τον George Miller στη σκηνοθεσία; Ναι, τον ίδιο που δημιούργησε το “Mad Max: Fury Road” με τις 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ και 6 χρυσά βραβεία (καθώς και τα προηγούμενα Mad Max με τον Mel Gibson), ο άνθρωπος πίσω από μία από τις καλύτερες και πιο εκρηκτικές ταινίες δράσης όλων των εποχών. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του πριν την πρεμιέρα του Furiosa: A Mad Max Saga, ο Miller μίλησε θετικά για την συνεργασία του με τον Hemsworth, που είναι γνωστός για τον ρόλο του Thor στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Όταν του ζητήθηκε αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Hemsworth για το Thor 5, ο Miller απάντησε: 

“Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Chris σε οτιδήποτε. Σίγουρα. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός με ευρείες ικανότητες. Χρειάζεται να είσαι σωματικά επιλεκτικός, αλλά και συναισθηματικά και διανοητικά αθλητικός για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιους πολύπλοκους ρόλους, οποιοι κι αν είναι αυτοί. Έτσι, νιώθω πολύ τυχερός με το καστ μου και ειδικά με τον τρόπο που ταιριάζουν η Anya και ο Chris μεταξύ τους”, δήλωσε ο Miller.

Πρόσφατα, ο Hemsworth αναγνώρισε τις αδυναμίες της ερμηνείας του στο Thor: Love & Thunder, η οποία θεωρήθηκε μία από τις αμφιλεγόμενες ταινίες του MCU για πολλούς. Μιλώντας στο Vanity Fair, εξέφρασε τη δική του αυτοκριτική λέγοντας: “Παρεξηγήθηκα από αυτό τον αυτοσχεδιασμό και την εκτελεστική προσέγγιση και μετατράπηκα στην παρωδία του εαυτού μου. Η ερμηνεία μου απέτυχε”, αναφέροντας ότι θέλει να δώσει στους θαυμαστές ένα “πραγματικό Thor 5”. 

Η πιθανή υποψηφιότητα του Μίλερ για τη σκηνοθεσία του Thor 5, λόγω της αποχώρησης του Taika Waititi, μπορεί να αποτελεί ένα ενθαρρυντικό σημάδι για την επόμενη ταινία του Θορ, αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Marvel Studios για το Thor 5, παρά τη δήλωση ότι ο “Thor θα επιστρέψει” στο MCU. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ