Το Uncharted 2 είναι επίσημα στα σκαριά από τη Sony Pictures

Το Uncharted 2 είναι επίσημα στα σκαριά από τη Sony Pictures

Η Sony Pictures επιτέλους επιβεβαίωσε ότι το Uncharted 2 είναι υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αν και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες ακόμα, τουλάχιστον μάθαμε ότι το sequel είναι στα σκαριά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Tom Holland θα επιστρέψει στο ρόλο του Nathan Drake.

Σύμφωνα με το Variety, ο Steven O’Dell της Sony Pictures επιβεβαίωσε στο CineEurope 2024 πως το sequel του Uncharted με πρωταγωνιστή τον Tom Holland είναι μία από τις επερχόμενες παραγωγές του στούντιο. Ο O’Dell επιβεβαίωσε πως η ταινία βρίσκεται προς ανάπτυξη, αν και δεν αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει.

Για να ενημερώσουμε όσους δεν το γνωρίζουν, οι φήμες για το Uncharted 2 ακούγονται εδώ και μήνες, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η ίδια η εταιρία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως το Uncharted με τον Holland κυκλοφόρησε το 2022 και σημείωσε τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας τα 407 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Το 2023, ο παραγωγός Charles Roven δήλωσε πως το sequel ήταν στα σκαριά μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας και πως οι περιπέτειες του Drake και του Sully θα συνεχίζονταν. Αργότερα ο Mark Wahlberg επιβεβαίωσε πως το σενάριο του Uncharted 2 είχε ήδη ετοιμαστεί.

1Eaclld

Για όσους αγαπούν τις λεπτομέρειες, η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Ruben Fleischer με σενάριο από τους Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι: Tom Holland ως Nathan Drake, Mark Wahlberg ως Sully, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ως “Braddock” και η Sophia Ali στο ρόλο της Chloe Frazer.

Μέχρι στιγμής ο μόνος ηθοποιός που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει είναι ο Wahlberg, καθώς είχε δηλώσει παλαιότερα πως «αφήνει μουστάκι για να μπει στο ρόλο του Sully». Πιθανόν να δούμε και πάλι τον Tom Holland στον ρόλο του, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ