Το νέο trailer του Aquaman and the Lost Kingdom είναι εδώ με έντονη απουσία

Ξεκίνησαν οι προπωλήσεις εισιτηρίων για την τελευταία ταινία της DC, το Aquaman and the Lost Kingdom, και η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο συνοδευτικό trailer με τον Jason Momoa στον ρόλο του Aquaman. Παρόλο που το CGI είναι εντυπωσιακό, η ταινία εμφανίζει έντονη απουσία, καθώς η Mera, η οποία σύμφωνα με την πλοκή είναι η μητέρα του γιου του Aquaman, λείπει από το trailer και τονίζεται η παρουσία του μωρού του Aquaman.

Ο σκηνοθέτης James Wan επιβεβαίωσε ότι ο ρόλος της Amber Heard (Mera) είναι πετσοκομμένος στο Aquaman 2 σε σχέση με την πρώτη ταινία. Το trailer αποκλείει την προβολή της Mera αλλά εστιάζει στο μωρό του Aquaman, δημιουργώντας μια γλυκιά σκηνή μεταξύ τους.

Δείτε το νέο trailer του Aquaman 2

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 περιλαμβάνει την επιστροφή του Black Manta που απειλεί τον Aquaman και τον κόσμο με τη χρήση μιας κακόβουλης δύναμης. Ο Aquaman θα πρέπει να συνεργαστεί με τον αδελφό του Orm για να αντιμετωπίσει τον Black Manta. Παράλληλα, θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένειά του και τον κόσμο από την καταστροφή.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον James Wan και πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao, Iniya Moore και Vincent Regan. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ