Το Κοράκι: Ο Bill Skarsgard σε νέο remake της ταινίας που σας αφήνει άφωνους! (ΦΩΤΟ)

Το Κοράκι: Ο Bill Skarsgard σε νέο remake της ταινίας που σας αφήνει άφωνους! (ΦΩΤΟ)

Από την κλασική ταινία του Brandon Lee με τίτλο “Κοράκι” που κυκλοφόρησε το 1994, βρισκόμαστε τώρα σε μια νέα εκδοχή με τον Bill Skarsgard στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το remake της ταινίας ‘The Crow’ δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του Vanity Fair. Στις εικόνες ανακαλύπτουμε έναν μη αναγνώριστο Skarsgard να υποδύεται τον Κοράκι, μαζί με τη βρετανίδα τραγουδίστρια FKA Twigs στο ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του, Shelly Webster. Ο Skarsgard φαίνεται να απομακρύνεται από την εικόνα του Brandon Lee και να διαθέτει επιρροές που μας θυμίζουν τον Joker του Jared Leto στο Suicide Squad.

Ο Skarsgard θα υποδυθεί τον Eric Draven, τον γκοθά ροκ μουσικό που δολοφονείται δίπλα στην αρραβωνιαστικιά του και επιστρέφει από τους νεκρούς με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακιού για να εκδικηθεί τους δολοφόνους του. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Rupert Sanders, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Zach Baylin και Will Schneider.

Απολαύστε μερικές από τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο The Crow

4KTY74g 

BDl3ayj

m9a1uub

“Δεν έκανα ποτέ κανένα δοκιμαστικό ανάμεσα στον Bill και την Twigs”, ανέφερε ο Sanders στο Vanity Fair για τους πρωταγωνιστές της ταινίας. “Όταν τους κάλεσα για δείπνο όταν έφτασαν για την πρώτη φορά [στην Πράγα], ήμουν αρχικά λίγο νευρικός σαν γονιός που παρακολουθεί να δει αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, αλλά η συνεργασία τους ήταν απόλυτη. Είχαν χημεία και μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ταινίας”.

“Το καλλονόπαθο του Bill έρχεται από τη διαταραγμένη ομορφιά του και καθώς μεταμορφώνεται μέσα από την απώλειά του, γίνεται κάτι που και ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει. Είναι αυτό το πράγμα που όπως λένε: “Όποιος πολεμάει τέρατα πρέπει να προσέχει να μην γίνει και ο ίδιος ένα τέρας”. Αυτή η εμφάνισή του αντιπροσωπεύει την αρχή της μεταμόρφωσής του σε Κοράκι. “Είναι το σημείο που αντιλαμβάνεσαι ότι το χειρότερο έρχεται“, πρόσθεσε ο Sanders.

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας The Crow είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιουνίου 2024. Πώς σας φαίνεται η νέα εκδοχή του Κοράκι; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ