Θα δούμε το Deadpool 4; Ο Shawn Levy αναφέρει για πρώτη φορά το sequel

Θα δούμε το Deadpool 4; Ο Shawn Levy αναφέρει για πρώτη φορά το sequel

Μήπως το Deadpool 4 είναι ήδη υπό σκέψη στη Marvel Studios; Δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι η Marvel, ο Kevin Feige, και ο Ryan Reynolds να μας δώσουν την απάντηση με την σφραγίδα τους. 

Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι ήδη ρωτούν αν θα υπάρξει ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του Wade Wilson και αν θα απολαύσουμε ξανά τον Ryan Reynolds στο MCU, ακόμη και ενώ απέχουμε λίγο από την πρεμιέρα του “Deadpool & Wolverine“. 

O Shawn Levy, που θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά ταινία στο MCU με το Deadpool 3, μίλησε για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξη με το Deadline. Όταν τον ρωτήσαν αν θα είναι ξανά στη σκηνοθετική καρέκλα για το sequel του Deadpool & Wolverine, απάντησε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι, αλλά εξέφρασε τη χαρά του για τη δουλειά που έκανε με τον Ryan και τον Hugh, όπου η φιλία υπερνίκησε όλα. 

Είναι συναρπαστικό να σκέφτεσαι αν μπορεί να συναντηθούν ο Wade Wilson και ο Peter Parker σε ένα πιθανό Deadpool 4;

Πρόσφατα, ο Shawn Levy έδωσε μια άλλη ματιά στο μέλλον με την ιδέα μιας ταινίας “Deadpool & Spider-Man“, μετά το Deadpool & Wolverine, φέρνοντας μαζί δύο λαμπρούς αστέρες όπως ο Ryan Reynolds και ο Tom Holland. Έδωσε τα εξής σχόλια: “Ο Deadpool κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα με τη θρασύτητά του. Θα ήθελα πολύ να δω το Deadpool και τον Spidey μαζί. Θα ήταν μια ταινία που θα με ενθουσίαζε να κάνω. Ο Tom Holland θα έκανε θαύματα με όλους μας”.

Πρόσφατα, το Deadline ανακοίνωσε ότι οι εισπράξεις του Deadpool 3 αναμένεται να ξεπεράσουν τις ταινίες Avengers και “Spider-Man: No Way Home“, φέρνοντας νέα χρυσή εποχή στο box office. Οι εκτιμήσεις υποδεικνύουν ότι μόνο στις ΗΠΑ, οι εσόδοι των πρώτων ημερών θα φτάσουν τα $240 εκατομμύρια, με πρεμιέρα συγχρόνως και στην Κίνα. 

Ο Shawn Levy, δημιουργός των Free Guy, The Adam Project και του Stranger Things, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφεται από τους Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το cast των αγαπημένων φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες ταινίες είναι εκεί για ακόμα μία φορά, με τους: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna, και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, και ο Rob Delaney ως Peter.

Η ταινία “Deadpool & Wolverine” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ