Έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους η συναυλιακή ταινία της Taylor Swift

Έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους η συναυλιακή ταινία της Taylor Swift

Η συναυλιακή ταινία της διάσημης τραγουδίστριας Taylor Swift θα προβληθεί στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα προβληθεί μόνο στις ΗΠΑ. Η ταινία με τίτλο “Taylor Swift: The Eras Tour” θα προβληθεί σε πάνω από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, στις 13 Οκτωβρίου. Οι προπωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ταινία καταγράφει την πρόσφατη περιοδεία της Taylor Swift στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα τις τρεις συναυλίες που έδωσε στην Καλιφόρνια και το SoFi Stadium. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό concept που αναδεικνύει όλες τις “εποχές” της Swift και τα 10 στούντιο άλμπουμ της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών, που αναμένεται να ενθουσιάσει τους fans της καλλιτέχνιδας.

Η σκηνοθεσία της συναυλιακής ταινίας ανέλαβαν οι Sam Wrench και οι εκτιμήσεις λένε ότι θα σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως, με τα έσοδα από τις προβολές να υπολογίζονται μεταξύ 100 και 125 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μια επιτυχημένη blockbuster ταινία. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης επιτυχίας της ταινίας, πολλές εταιρίες διανομής αποφάσισαν να μετακινήσουν τις δικές τους ταινίες από την ίδια ημερομηνία προβολής, όπως το “The Exorcist: Believer”.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer της ταινίας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ