Τα πάντα έτοιμα για το Deadpool & Wolverine – Η ανάρτηση που έκανε ο Ryan Reynolds

Τα πάντα έτοιμα για το Deadpool & Wolverine – Η ανάρτηση που έκανε ο Ryan Reynolds

Τελείωσε το τελευταίο στάδιο για το Deadpool & Wolverine, και ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε με χαρά ότι η παραγωγή της νέας ταινίας Deadpool είναι έτοιμη.

Μέσω των social media του, ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταπαραγωγή του Deadpool & Wolverine, και η ταινία είναι έτοιμη για προβολή σε λίγο καιρό. Η πρώτη πρεμιέρα θα γίνει στις 22 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Στη σύντομη ανάρτησή του, ο Reynolds ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη της ταινίας Shawn Levy και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία τους. Ενδιαφέροντα νέα είναι ότι υπάρχουν σχέδια για μια ακόμη ταινία Deadpool, με τον Tom Holland να συμπρωταγωνιστεί ως Spider-Man.

Κάντε κλικ για να δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία του Reynolds:

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Σύμφωνα με αναφορές του Deadline, αναμένεται το Deadpool 3 να σπάσει τα ταμεία όπως οι ταινίες Avengers και “Spider-Man: No Way Home”, φέρνοντας το πνεύμα του MCU στο box office. Εκτιμάται ότι μόνο στις ΗΠΑ οι εισπράξεις των πρώτων ημερών θα φτάσουν τα $240 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας φανταστική επιτυχία.

Ο Shawn Levy, γνωστός από τις ταινίες Free Guy, The Adam Project και τη σειρά Stranger Things, ανέλαβε τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο υπογράφτηκε από τους Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως η Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Shioli Kutsuna, και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες από τις προηγούμενες ταινίες Deadpool.

Το “Deadpool & Wolverine” θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ