Τα “Κακά Παιδιά“ Ξεπέρασαν το 1 Δις – Ποια ταινία Τα Έχει Πάει Καλύτερα;

Τα “Κακά Παιδιά“ Ξεπέρασαν το 1 Δις – Ποια ταινία Τα Έχει Πάει Καλύτερα;

Με την κυκλοφορία του Bad Boys: Ride or Die, το διαχρονικό franchise της Sony Pictures με τα “Κακά Παιδιά” των Will Smith και Martin Lawrence έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο στο box office.

Πλέον, όλες οι ταινίες των Bad Boys μαζί έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office. Αλλά ποια από αυτές πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία; Το πρώτο Bad Boys του 1995 ξεπέρασε τα 141 εκατομμύρια δολάρια, το Bad Boys II του 2003 τα 273 εκατομμύρια, ενώ το Bad Boys For Life του 2020 κοντεύει τα 425 εκατομμύρια δολάρια.

Η νεότερη ταινία του franchise, το Bad Boys: Ride or Die, έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει τα 161 εκατομμύρια δολάρια.

Επομένως, η τρίτη ταινία είναι η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Ride or Die θα καταφέρει να την ξεπεράσει στα έσοδα του box office.

Κριτική Bad Boys: Ride or Die – Αξίζει η επιστροφή των “Κακών Παιδιών”;

Μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα για τις ταινίες Bad Boys που ίσως δεν ήξερες

Όσον αφορά το Bad Boys: Ride or Die, στη σκηνοθεσία βρίσκονται εκ νέου τα ταλέντα του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah, με σενάριο του Chris Bremner. Στο cast συμμετέχουν επίσης άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι: Alexander Ludwig (Vikings), Vanessa Hudgens, Eric Dane (Euphoria), Paola Núñez, Rhea Seehorn (Better Call Saul), Tasha Smith και Ioan Gruffudd (Fantastic Four).

Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ