Συζητείται το επόμενο κεφάλαιο με τον Tom Cruise στο Edge of Tomorrow 2

Συζητείται το επόμενο κεφάλαιο με τον Tom Cruise στο Edge of Tomorrow 2

Έρχονται στο φως τα ευχάριστα νέα για ένα πολυπόθητο sequel με τον Tom Cruise στο προσκήνιο. Ο λόγος γίνεται για το Edge of Tomorrow 2, ένα project που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Warner Bros. και με τον ηθοποιό να εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στον ρόλο του Cage.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Variety, οι υψηλόβαθμοι στελέχη της Warner Bros. Motion Picture Group, Michael De Luca και Pam Abdy, συναντήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στο Λονδίνο με τον Tom Cruise για να συζητήσουν τη μελλοντική συνεργασία τους, με διάφορες πηγές να αναφέρουν ότι “τέθηκαν επί τάπητος πολλά σχέδια”.

Μεταξύ αυτών, συζητήθηκε και η πιθανότητα ενός sequel για το Edge of Tomorrow, την επιτυχημένη ταινία του 2014 με τον Tom Cruise, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cruise έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, όπως το Top Gun: Maverick του 2022 που έφερε έσοδα άνω των 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

viqqz5R

Είναι λογικό να επιθυμούν οι μεγάλες κινηματογραφικές εταιρίες τη συνεργασία με τέτοιον καλλιτέχνη για νέα έργα δράσης και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει διαρρεύσει από αυτή τη συνάντηση είναι η επιθυμία του Tom Cruise να επιστρέψει στο ρόλο του για το Edge of Tomorrow 2, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν αβέβαιες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ