Πρώτη ματιά στη νέα ταινία Silent Hill!

Πρώτη ματιά στη νέα ταινία Silent Hill!

Η νέα ταινία με τίτλο “Return to Silent Hill” επιστρέφει τον τρομακτικό κόσμο του Silent Hill στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία εμπνέεται από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης και προσφέρει μια νέα ματιά στο σύμπαν αυτό.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Christophe Gans, ο οποίος εργάστηκε και στην προηγούμενη ταινία Silent Hill του 2006. Το σενάριο του φιλμ γράφτηκε από τον Gans, τη Sandra Vo-Anh και τον William Josef Schneider.

Το “Return to Silent Hill” αποτελεί ουσιαστικά ένα reboot της σειράς ταινιών Silent Hill, εστιάζοντας στο αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι Silent Hill 2. Η πρώτη εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον αγαπημένο-τρομακτικό χαρακτήρα Pyramid Head.

Ο Jeremy Irvine πρωταγωνιστεί στην ταινία ως James, ένας άντρας που βυθίζεται σε εφιαλτικά γεγονότα στο Silent Hill. Η Hannah Emily Anderson υποδύεται τη Mary, την αγαπημένη του James.

Η ταινία δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ των Καννών. Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στo Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ