Πότε θα προβληθεί η animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στις αίθουσες;

Πότε θα προβληθεί η animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στις αίθουσες;

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε φωτογραφικό υλικό από την animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει trailer ακόμα, αναμένεται σύντομα, καθώς η ταινία θα προβληθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι παρακάτω εικόνες παρουσιάζουν χαρακτήρες και περιβάλλοντα από την ταινία, με την επιμέλεια των καλλιτεχνών Alan Lee, John Howe και Richard Taylor, οι οποίοι συνεργάστηκαν στην τριλογία του Peter Jackson.

Η ιστορία της ταινίας μας ταξιδεύει 250 χρόνια πίσω από τα γεγονότα του “Lord of the Rings”, σε ένα αιματηρό και ταραχώδες κεφάλαιο της Μέσης Γης, με τον “Helm Hammerhand”, βασιλιά της Rohan, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πλοκή περιλαμβάνει:

Η αιφνίδια επίθεση από τον Wulf, έναν αδίστακτο άρχοντα που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ωθεί τον Helm και τους ανθρώπους του να καταφύγουν στο Hornburg, που αργότερα γνώρισε ως Helm’s Deep.

Απολαύστε τις εικόνες:

Στο The War of the Rohirrim ο Brian Cox υποδύεται τον Helm Hammerhand, με την Miranda Otto να επιστρέφει στο ρόλο της Eowyn. Η Gaia Wise υποδύεται την Hera, κόρη του βασιλιά της Rohan.

Στο cast περιλαμβάνονται επίσης, η Lorraine Ashbourne, ο Yazdan Qafouri, ο Benjamin Wainwright, ο Laurence Ubong Williams, ο Shaun Dooley, ο Michael Wildman, η Jude Akuwudike, ο Bilal Hasna και η Janine Duvitski.

Η σκηνοθεσία και δημιουργία ανήκει στον βετεράνο του anime Kenji Kamiyama, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Η Philippa Boyens, από την ομάδα σεναριογράφων των τριλογιών “Lord of the Rings” και “The Hobbit”, συμμετέχει με συμβουλευτικό ρόλο.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ