Πωλείται το Μονοκατοικία από την Κλασική Ταινία “Μόνος στο Σπίτι”!

Πωλείται το Μονοκατοικία από την Κλασική Ταινία “Μόνος στο Σπίτι”!

Η διάσημη κατοικία που αναγνωρίζεται από την αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία “Μόνος στο Σπίτι” προσφέρεται προς πώληση μέσω δημοπρασίας!

Πρόκειται για το κατάστημα που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή ταινία του 1990 με τον Macaulay Culkin, που βρίσκεται στην πόλη Winnetka του Illinois και πωλείται έναντι 5,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι έχει υποστεί σημαντική ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε το 2018, διατηρώντας την αναγνωρίσιμη πρόσοψη από την ταινία αλλά με μοντέρνα εσωτερικά χαρακτηριστικά.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και διάφορες ανέσεις όπως αίθουσα κινηματογράφου και γήπεδο αθλημάτων. Προβλέπεται ότι θα προσελκύσει πολύ ενδιαφέρον, ειδικά από τους λάτρεις της ταινίας, αλλά και πιθανούς αγοραστές.

Τέλος, η φήμη του σπιτιού μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ιδίως κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα πωλήθηκε και το αρχοντικό από το σίκουελ της ταινίας με τίτλο “Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη” έναντι 6,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ