Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2 στους κινηματογράφους

Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2 στους κινηματογράφους

Η Warner Bros. Discovery και η New Line Cinema ανακοίνωσαν επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2 στους κινηματογράφους. Οι φίλοι της σειράς θα πρέπει όμως να είναι υπομονετικοί, αφού η ταινία δεν αναμένεται πριν την ημέρα του Halloween του 2025.

Συγκεκριμένα, το sequel του Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Οκτωβρίου 2025. Ο σκηνοθέτης Simon McQuoid επιστρέφει για τη σκηνοθεσία, με τον Jeremy Slater να υπογράφει το σενάριο.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το cast της ταινίας, όπου θα δούμε γνώριμα πρόσωπα όπως ο Lewis Tan ως Cole Young, Jessica McNamee ως Sonya Blade, Josh Lawson ως Kano, Tadanobu Asano ως Lord Raiden, Mehcad Brooks ως Jax, Ludi Lin ως Liu Kang, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Bi-Han/Sub-Zero, Hiroyuki Sanada ως Hanzo Hasashi/Scorpion, και Max Huang ως Kung Lao. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν νέα ονόματα που προστίθενται στο cast.

Ανάμεσά τους, Martyn Ford ως Shao Kahn, Ana Thu Nguyen ως Queen Sindel, Tati Gabrielle ως Jade, Adeline Rudolph ως Kitana, Desmond Chiam ως King Jerrod, Damon Herriman ως Quan Chi, και C.J. Bloomfield ως Baraka.

Παρά την ανακοίνωση, δεν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες ή trailer ακόμη για το sequel, με τις εταιρίες να αναμένεται να το πράξουν μετά την παραγωγή κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να ενθαρρύνουν το κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ