Οι δημοφιλέστερες ταινίες που παρακολουθούν οι Έλληνες στο Netflix αυτήν την περίοδο

Οι δημοφιλέστερες ταινίες που παρακολουθούν οι Έλληνες στο Netflix αυτήν την περίοδο

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του με νέες και παλιές ταινίες, αλλάζοντας τα charts. Αυτή την στιγμή, η κορυφαία ταινία του top 10 προέρχεται από την Ισπανία και είναι μια ρομαντική κωμωδία.

Πρόκειται για το Love, Divided, μια πρωτότυπη ταινία που κατέκτησε γρήγορα την κορυφή. Το What Jennifer Did βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ το ολοκαίνουργιο Woody Woodpecker Goes to Camp καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Στην πεντάδα βρίσκονται τα Stolen και The Tearsmith.

Το Bullet Train με τον Brad Pitt βρίσκεται στην έκτη θέση, ενώ ακολουθούν το Scoop (7η θέση), το The Wages of Fear, και τα Bleed for This και Glass για να ολοκληρώσουν τη δεκάδα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δέκα δημοφιλέστερες ταινίες στην υπηρεσία:

  1. Love, Divided
  2. What Jennifer Did
  3. Woody Woodpecker Goes to Camp
  4. Stolen
  5. The Tearsmith
  6. Bullet Train
  7. Scoop
  8. The Wages of Fear
  9. Bleed for This
  10. Glass

Λίγα λόγια για το Love, Divided:

Το Love, Divided είναι μια ταινία παραγωγής Netflix από την Ισπανία. Η ιστορία διηγείται την ιστορία της Βαλεντίνας, μιας νεαρής πιανίστριας που θα συναντήσει τον γείτονά της, Νταβίντ, έναν εφευρέτη που αντιδρά στο θόρυβο. Ένας λεπτός τοίχος θα τους φέρει κοντά.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Patricia Font και πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως η Aitana, Fernando Guallar, Natalia Rodríguez, Paco Tous, Adam Jezierski, Miguel Ángel Muñoz, Àlex Maruny, Maite Sandoval, Rocío Marín, Manu Imizcoz και άλλοι.

Για περισσότερα, επισκεφθείτε το Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ