Οι Δημοφιλέστερες Ταινίες και Σειρές του Netflix για το Δεύτερο Εξάμηνο του 2023

Οι Δημοφιλέστερες Ταινίες και Σειρές του Netflix για το Δεύτερο Εξάμηνο του 2023

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε τα νούμερα τηλεθέασης για το δεύτερο μισό του 2023, με πάνω από 90 δισεκατομμύρια ώρες περιεχομένου να έχουν παρακολουθηθεί από χρήστες (Ιούλιος-Δεκέμβριος).

Η κορυφαία ταινία για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 ήταν το Leave the World Behind με 121 εκατομμύρια προβολές, ενώ η δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά ήταν το One Piece με πάνω από μισό δισεκατομμύριο ώρες προβολής, αντιστοιχώντας σε λιγότερες από 72 εκατομμύρια προβολές. Το Netflix πλέον μετράει τις προβολές του περιεχομένου του, συμπεριλαμβάνοντάς τις στη λίστα με τα Top 10-Charts που δημοσιεύει εβδομαδιαία.

Επιπλέον, η live-action σειρά του One Piece προκάλεσε αύξηση της τηλεθέασης anime ταινιών και σειρών στην πλατφόρμα. Συνολικά, το περιεχόμενο του One Piece ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια προβολές για το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ενδιαφέρον παρουσίασε επίσης η τηλεοπτική σειρά Suits με 27 εκατομμύρια προβολές, ενώ άλλες επιτυχημένες σειρές την περίοδο αυτή ήταν το Dear Child, Lupin: Part 3, The Witcher Season 3, Sex Education Season 4, Beckham, Who is Erin Carter?, CoComelon Season 8, Virgin River Season 5 και The Lincoln Lawyer Season 2.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

Επιπλέον, οι τίτλοι Wednesday, Squid Game και Red Notice συνέχισαν να παρουσιάζουν ισχυρά νούμερα τηλεθέασης στην πλατφόρμα ακόμη και κατά το δεύτερο εξάμηνο του προηγούμενου έτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ