Οι Άγνωστοι: Κεφάλαιο 1 – Το ανατριχιαστικό horror franchise επιστρέφει με νέες ταινίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Άγνωστοι: Κεφάλαιο 1 – Το ανατριχιαστικό horror franchise επιστρέφει με νέες ταινίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα, θα απολαύσουμε στις αίθουσες το πρώτο μέρος από μια ολοκαίνουργια τριλογία που θα κυκλοφορήσει από την Lionsgate, εμπνευσμένη από μια δημοφιλή και τρομακτική ταινία εισβολής στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αναβιώνει το The Strangers του 2008 με πρωταγωνίστρια τη Liv Tyler, που είχε συγκλονίσει το κοινό. Η νέα ταινία, με τίτλο The Strangers: Chapter 1, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Στο The Strangers: Chapter 1, πρωταγωνιστούν η Madelaine Petsch (Riverdale) ως Maya και ο Froy Gutierrez (Teen Wolf, Cruel Summer) ως ο αρραβωνιαστικός της Ryan. Κατά τη διάρκεια μιας οδικής στάσης σε ένα απομονωμένο κατάλυμα, γίνονται θύματα μιας μυστηριώδους συμμορίας μασκοφόρων που επιτίθενται αιφνιδιαστικά.

Το Chapter 1 έχει γραφτεί από τους Alan R. Cohen και Alan Freedland και υπόσχεται ένταση και φόβο, παραπλήσια με την αρχική ταινία του 2008, σε ένα απομονωμένο περιβάλλον.

Η τριλογία ονομάζεται The Strangers Trilogy και συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy), με τον Renny Harlin στη θέση του σκηνοθέτη.

Το The Strangers: Chapter 1 θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Δείτε το trailer παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ