Ο Vin Diesel μιλάει για τον επόμενο Riddick και το concept art του Fast X – Μέρος 2 (ΦΩΤΟ)

Ο Vin Diesel μιλάει για τον επόμενο Riddick και το concept art του Fast X – Μέρος 2 (ΦΩΤΟ)

Ο Vin Diesel αποφάσισε να μοιραστεί μερικές ειδήσεις για την επερχόμενη ταινία του Riddick και ένα concept art από το Fast X – Μέρος 2, την Ημέρα του Πατέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι αυτή τη στιγμή αναζητούν τοποθεσίες στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Riddick.

Παράλληλα, μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα concept art του δεύτερου μέρους του Fast X, που βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Αν και το σχέδιο δεν αποκαλύπτει πολλά, φαίνεται πως εστιάζει στο Fast X του 2023, με τις Letty (Michelle Rodriguez) και Cipher (Charlize Theron) στην Ανταρκτική.

“Καλή Ημέρα του Πατέρα! Καθώς ψάχνουμε τοποθεσίες στην Ευρώπη για το Riddick, το concept art του Fast X – Μέρος 2 προχωρά… Περιμένετε να δείτε το Αμερικανικό road trip. Χαχα!”

Στο παρελθόν, ο Vin Diesel είχε πει ότι το Fast X – Μέρος 2 δεν θα ήταν απλά ένα τέλος. “Αυτό το μεγαλειώδες φινάλε δεν θα είναι απλά μια λήξη, αλλά μια γιορτή για την απίθανη οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει. Ελπίζουμε να σας κάνουμε υπερήφανους”, είχε αναφέρει στα social media.

Σχετικά με το νέο Riddick, οι λεπτομέρειες παραμένουν λίγες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, το 4ο μέρος της σειράς έχει πάρει το πράσινο φως με τον David Twohy να επιστρέφει ως σκηνοθέτης. Ο Twohy θα κειμενογραφήσει επίσης την ταινία, με την One Race Films και την Samantha Vincent στην παραγωγή. Φυσικά, ο Vin Diesel θα πρωταγωνιστεί, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα ανακοινώσεις για τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Στη νέα ταινία, ο Riddick επιστρέφει στην πατρίδα του, όπου αντιμετωπίζει ερείπια από τους Necromongers και νέους Furyans που αντιμετωπίζουν έναν αιμοβόρο εχθρό.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Το Pitch Black κυκλοφόρησε το 2000, ακολούθησε το The Chronicles of Riddick το 2004 και το Riddick το 2013. Για τα τελευταία νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ