Ο παραγωγός του Insidious επιθυμεί να φέρει την νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Ο παραγωγός του Insidious επιθυμεί να φέρει την νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Το κινηματογραφικό σύμπαν του Friday the 13th έχει βρεθεί σε αναστάτωση τα τελευταία χρόνια, με τους δημιουργούς να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Αν και οι κυκλοφορίες των ταινιών στα σινεμά έχουν παγώσει, η A24 ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Crystal Lake.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο παραγωγός του Insidious, Jason Blum, εργάζεται εντατικά για να φέρει μια εντελώς νέα ταινία στο σύμπαν του Friday the 13th. Ο Blum εκδηλώνει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον του για ένα νέο έργο σε αυτό το franchise.

Σε συνέντευξή του πρόσφατα, ο Jason Blum εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει ένα project με τον λαμπρό Jason Voorhees. “Το Friday the 13th δεν είναι ένα έργο της Blumhouse, αλλά θέλουμε πολύ να γίνει. Είναι ένα IP που αγαπάμε πολύ. Τόσο ο James Wan όσο και η Atomic Monster είναι πάθος γι’ αυτό, οπότε εμείς θέλουμε να το πραγματοποιήσουμε. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό”, δήλωσε.

Η Blumhouse και η Atomic Monster ολοκλήρωσαν πρόσφατα μια σημαντική συγχώνευση, σχηματίζοντας ένα “μέγα σπίτι με τρόμο και συγκίνηση”. Είναι λογικό λοιπόν να επιθυμούν να αναλάβουν το IP του Friday the 13th και να αναβιώσουν ένα αγαπημένο franchise.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ