Ο Nicolas Cage εμφανίζεται σε μια παράξενη ταινία της A24 και αυτό είναι το trailer της

Ο Nicolas Cage εμφανίζεται σε μια παράξενη ταινία της A24 και αυτό είναι το trailer της

Ο Nicolas Cage επιστρέφει με ένα ασυνήθιστο look στην νέα του ταινία με τίτλο “Dream Scenario”, που παράγεται από την A24. Το πρώτο trailer της ταινίας έχει κυκλοφορήσει από την A24 και δίνει μια ενδιαφέρουσα ματιά στην κωμωδία με επιστημονική φαντασία και αλλόκοτο σενάριο που υπόσχεται να αποτελέσει τη σατιρική διασκέδαση του κοινού.

Ο Nicolas Cage με πουλόβερ, καθηγητικό στυλ και ως οικογενειάρχης, μεταμορφώνεται γρήγορα στον πιο διάσημο άνθρωπο στον κόσμο, καθώς ξεκινά να εμφανίζεται στα όνειρα των αγνώστων και να πρωταγωνιστεί σε αυτά. Με μια αναγνωρισιμότητα που αποκτάται από τη φήμη του, η ζωή του παίρνει έναν αναπάντεχο γύρο. Όμως, αυτή η αναγνωρισιμότητα μετατρέπεται σταδιακά σε εφιάλτη, καθώς οι εισβολές του στα όνειρα των άλλων περιπλέκουν τη ζωή των αγαπημένων του.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Νορβηγό Kristoffer Borgli, που κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σε σκηνοθεσία, έχοντας προηγουμένως γνωρίσει επιτυχία με την ταινία “Sick of Myself”. Στην παραγωγή βρίσκεται ο Ari Aster (Hereditary, Midsommar, Beau is Afraid). Μαζί με τον Cage συμπρωταγωνιστούν οι: Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula και Dylan Baker.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και στις 22 Νοεμβρίου στον υπόλοιπο κόσμο.

Απολαύστε το trailer της ταινίας Dream Scenario παρακάτω:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ