Ο Μάρτιν Σκορσέζε εμφανίζεται στο TikTok και μαθαίνει τις νέες “σλανγκ” ορολογίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν κάποιος μας έλεγε χθες ότι θα δούμε ποτέ τον Μάρτιν Σκορσέζε να εμφανίζεται σε ένα βίντεο στο TikTok και να προσπαθεί να μαντέψει νέες “σλανγκ” ορολογίες, θα το θεωρούσαμε απίθανο.

Ωστόσο, στην εποχή που ζούμε τώρα, αυτό συνέβη. Ο θρυλικός σκηνοθέτης και η κόρη του, Φραντσέσκα Σκορσέζε, ανέβασαν ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ο Σκορσέζε προσπαθεί να μαντέψει το νόημα ορισμένων μοντέρνων “σλανγκ” ορολογιών και λέξεων που χρησιμοποιεί σήμερα η νεολαία, ιδιαίτερα στο TikTok.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Wolf of Wall Street, “Taxi Driver” και του επερχόμενου “Killers of the Flower Moon” αποδείχθηκε αρκετά ικανός, για την ηλικία του, να μαντέψει διάφορες λέξεις και όρους. Για παράδειγμα, μάντεψε σωστά ότι το “tea” σημαίνει ότι κάποιος κουτσομπολεύει όλα τα νέα, το “ick” που είπε ότι είναι κάτι που βρίσκει κάποιος αποκρουστικό και το “hits different“, που εξήγησε ότι σημαίνει ότι κάτι αντιλαμβάνεται κάποιος με διαφορετικό τρόπο.

Βέβαια, προσέφερε πολλά γέλια προσπαθώντας να μαντέψει τη σημασία ορισμένων άλλων “σλανγκ” ορολογιών που δεν γνώριζε, όπως το “sneaky link” που σημαίνει κάτι παρόμοιο με “booty call” ή ραντεβού με σκοπό μόνο τη σεξουαλική επαφή. “Δεν χρησιμοποιούσαμε ποτέ τέτοιους όρους. Στη δική μου εποχή, δεν βλέπαμε τον κόσμο με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο“, δήλωσε ο Σκορσέζε.

Απολαύστε το viral βίντεο του Σκορσέζε στο TikTok:

Στο τέλος, η κόρη του δήλωσε ότι πέρασε με μικρή διαφορά το κουίζ, παρόλο που ο μπαμπάς της προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική εποχή και πλέον είναι 80 ετών.

Η επόμενη ταινία του Σκορσέζε, “Killers of the Flower Moon” θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ