Ο Mark Ruffalo αναλύει την κατάσταση του MCU και αποκαλύπτει τα αίτια

Ο Mark Ruffalo αναλύει την κατάσταση του MCU και αποκαλύπτει τα αίτια

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel δεν είναι πια το ίδιο με πριν την εποχή του Endgame. Αυτό φαίνεται στις πρόσφατες εισπράξεις στο box office, στο ενδιαφέρον των fans και στην ποιότητα των κυκλοφοριών μετά το Phase 4.

Η Marvel Studios έχει πραγματοποιήσει αλλαγές με στόχο να αναζωογονήσει το MCU. Ο Mark Ruffalo έκανε αρκετές δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση του σύμπαντος, αναφερόμενος και στην επίδραση του streaming στις ταινίες της Marvel.

“Νομίζω ότι η επέκταση στο streaming ήταν συναρπαστική, αλλά το κυριότερο πράγμα με τις ταινίες της Marvel ήταν ότι έπρεπε να περιμένεις τρία χρόνια μέχρι την επόμενη και δημιουργούσε αυτόν το μυστήριο. Αυτές οι διορθωτικές κινήσεις μπορεί να είναι πολύ θετικές. Θα είναι όπως ήταν; Δεν το γνωρίζω.”

Ο Ruffalo εξέφρασε επίσης την αποχώρησή του από τον ρόλο του Hulk, δηλώνοντας ότι είναι ακριβός για τη Marvel να παράγει μια ολόκληρη ταινία με τον χαρακτήρα του.

Επίσης, η Disney αναγνώρισε ότι η επέκταση στο streaming επηρέασε αρνητικά το MCU, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις για να αναστρέψει την κατάσταση. Έτσι, ανακοινώθηκε ότι η ταινία Avengers 5 δεν θα έχει ως υπότιτλο “The Kang Dynasty” και η σειρά Daredevil: Born Again θα επαναφέρει την παλιά παρέα του Hell’s Kitchen. Επιπλέον, το 2024 θα κυκλοφορήσει το Deadpool 3, ενώ το Avengers 5 αναμένεται το 2026 και το Avengers: Secret Wars το 2027.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ