Ο Ian McKellen των Lord of the Rings και X-Men στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα!

Ο Ian McKellen των Lord of the Rings και X-Men στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα!

Αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός Ian McKellen από τις ταινίες Lord of the Rings και X-Men μετά από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Ο 85χρονος συμμετείχε σε μια παράσταση στο Noël Coward στο Λονδίνο, όταν κατά λάθος έπεσε από τη σκηνή! Ο McKellen συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης και φάνηκε να παραπατάει. Αρχικά, φάνηκε σαν να ήταν μέρος της παράστασης, όμως σύντομα ζήτησε βοήθεια. Το θέατρο εκκενώθηκε αμέσως και ο Ian μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το προσωπικό να δηλώνει ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Ένας εκπρόσωπος του θεάτρου μετέφερε πως ο Ian είναι “σε καλή διάθεση” και αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή σε επόμενη παράσταση του έργου.

Η παράσταση που παίζει ο ηθοποιός είναι το Player Kings, μια παραγωγή του Ερρίκου IV του Σαίξπηρ. Ο Ian υποδύεται τον John Falstaff και τη στιγμή του ατυχήματος πραγματοποιούσε μια μάχη στη σκηνή. Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μπορούμε να δούμε την ανησυχία του κόσμου έξω από το θέατρο μετά την εκκένωση της αίθουσας.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Πηγή: i.imgur.com/MOsgFV9.jpeg

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Πηγή: i.imgur.com/eck95he.jpeg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ