Ο Dwayne “The Rock” Johnson όπως ποτέ πριν στη νέα ταινία της Α24

Ο Dwayne “The Rock” Johnson όπως ποτέ πριν στη νέα ταινία της Α24

Όταν πρωτομάθαμε για τη συνεργασία μεταξύ Dwayne “The Rock” Johnson και Α24 για μια βιογραφική δραματική ταινία, όλοι μας μείναμε έκπληκτοι. Και τώρα το δημοφιλές ανεξάρτητο στούντιο κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία με τίτλο “The Smashing Machine“, αποκαλύπτοντας έναν “The Rock” όπως ποτέ πριν -χωρίς υπερβολές.

Η αλλαγή της εικόνας του είναι εντυπωσιακή, καθώς υποδύεται τον θρυλικό μαχητή των ΜΜΑ, Mark Kerr, με πυκνό μαλλί. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Benny Safdie (του “Uncut Gems“) σε ένα από τα πρώτα του σκηνοθετικά εγχειρήματα. Η Emily Blunt θα υποδυθεί τη σύζυγο του Kerr, σε μία από τις δύο συνεργασίες τους, μετά το “Jungle Cruise“.

Ο Mark Kerr ήταν μια αμφιλεγόμενη φιγούρα στα ΜΜΑ, κατακτώντας τίτλους και πολεμώντας με δαίμονες. Οι γυρισματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον The Rock να προετοιμάζεται έντονα για το ρόλο.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το The Smashing Machine

Αυτός είναι ίσως ο πιο σοβαρός ρόλος του Johnson, που ψάχνει να εξερευνήσει διαφορετικά μονοπάτια στην καριέρα του με δραματική ένταση, εμπνευσμένος από το “The Wrestler“.

“Ο Μπένι θέλει να δημιουργεί και να ξεπερνά τα όρια όσον αφορά τις ιστορίες που είναι ωμές και αληθινές, τους χαρακτήρες που είναι αυθεντικοί και μερικές φορές άβολοι και εντυπωσιακοί. Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου όπου θέλω να πιέσω τον εαυτό μου με τρόπους που δεν τον έχω ξαναπιέσει στο παρελθόν.”

Ο The Rock προετοιμάζεται έντονα για τον ρόλο του, προπονώντας εντατικά σε τεχνικές ΜΜΑ και συνεργαζόμενος με τον ίδιο τον Mark Kerr. Οι φωτογραφίες από την προπόνησή του αναδεικνύουν την αφοσίωσή του στον ρόλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ