Ο Χρήστος Μάστορας υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία που αφορά τον τεράστιο τραγουδιστή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Χρήστος Μάστορας υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία που αφορά τον τεράστιο τραγουδιστή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε μάθει ότι ετοιμάζεται η βιογραφική ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον θρύλο της ελληνικής μουσικής. Ο Χρήστος Μάστορας έχει αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου Στέλιου, και τώρα είναι επίσημο. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία “Υπάρχω” ανέβηκαν από τον τραγουδιστή των “Μέλισσες”, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Η ταινία, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, παράγεται από την Tanweer Production.

Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης διάσημοι ηθοποιοί όπως Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντή Καραναστάση κ.α.

Ο Χρήστος Μάστορας δηλώνει:

«ΥΠΑΡΧΩ»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Η ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε δυσκολία. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο.

Για όσους αγάπησαν τον Καζαντζίδη και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή του Καζαντζίδη από την παιδική ηλικία μέχρι την καλλιτεχνική του πορεία.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ