Ο Bob Odenkirk είναι έτοιμος για το Nobody 2

Ο Bob Odenkirk είναι έτοιμος για το Nobody 2

Από τον Αύγουστο του 2022, γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται το sequel της ταινίας Nobody, με τον Bob Odenkirk να επιστρέφει στο ρόλο του Hutch Mansell. Παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για το sequel, γνωρίστηκε ότι η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το Collider, το Nobody 2 ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτόν τον Αύγουστο, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο. Η εταιρία παραγωγής στοχεύει σε ένα sequel που θα αναβιώσει την εντυπωσιακή γρήγορη δράση της πρώτης ταινίας, η οποία αγαπήθηκε από το κοινό.

Εκτός από τον Odenkirk, η Connie Nielsen θα επιστρέψει και αυτή στη δεύτερη ταινία. Το πρώτο Nobody ήταν γραμμένο από τον Derek Kolstad του John Wick και σκηνοθετημένο από τον Ilya Naishuller, ο οποίος όμως δεν θα επιστρέψει για το sequel. Αυτές είναι μέχρι στιγμής οι λίγες πληροφορίες για το Nobody 2, αλλά στα επόμενα βήματα προς την έναρξη των γυρισμάτων προς το τέλος του καλοκαιριού, αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Για τους μη ενημερωμένους, μια σύντομη περίληψη του πρώτου Nobody αναφέρει τα εξής:

Ο Hutch Mansell είναι ένας ανεκτίμητος και αγνωμονών πατέρας και σύζυγος που δέχεται τις σκαμπανεβάσματα της ζωής χωρίς αντίδραση. Όταν δύο ληστές εισβάλουν στο σπίτι του, ο Hutch δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά η αντίδρασή του θα αναστατώσει τη ζωή του και της οικογένειάς του. Το περιστατικό ξυπνά ένα κρυφό κομμάτι του παρελθόντος του Hutch και θα τον οδηγήσει σε ένα μονοπάτι της βίας και της αίματος. Μέσα σε μια σειρά από μάχες, ο Hutch πρέπει να προστατέψει την οικογένειά του και να αποδείξει ότι δεν είναι πλέον ένας αδιάφορος.

Στο πρώτο κομμάτι της σειράς συμμετέχουν επίσης οι συνοδοιπόροι Christopher Lloyd (ο Doc του Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha και Humberly Gonzalez.

Η κυκλοφορία του Nobody 2 δεν έχει ακόμα οριστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ