Νέες Ημερομηνίες Κυκλοφορίας για τις Ταινίες Five Nights at Freddy’s 2, The Black Phone 2 και M3GAN 2

Νέες Ημερομηνίες Κυκλοφορίας για τις Ταινίες Five Nights at Freddy’s 2, The Black Phone 2 και M3GAN 2

Η Blumhouse Productions ανακοίνωσε τις επικαιροποιημένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις επερχόμενες ταινίες της που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σε συνεργασία με την Universal Pictures, η Blumhouse έχει μια εντυπωσιακή λίστα με ταινίες για το 2025. Συγκεκριμένα, το sequel του M3GAN, το οποίο δεν έχει ακόμη οριστικό τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου 2025 αντί για τις 16 Μαΐου που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Η ταινία The Black Phone 2, αρχικά προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου 2025, θα καθυστερήσει και θα βγει στις αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου 2025. Το Five Nights at Freddy’s 2 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 5 Δεκεμβρίου 2025.

Επίσης, προγραμματίστηκαν και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των The Woman in the Yard και Drop, με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2025 και το δεύτερο στις 11 Απριλίου της ίδιας χρονιάς.

Το Five Nights at Freddy’s 2 αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της Blumhouse για το 2025, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας. Παρά το γεγονός ότι λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το sequel, δεν έχει διερευνηθεί ακόμη αν κάποιοι ηθοποιοί από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν. Η ανακοίνωση αυτή όμως έχει χαρίσει χαρά στους θαυμαστές της σειράς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα animatronic πλάσματα του “Five Nights at Freddys” και τα ειδικά εφέ επιμελήθηκε το Jim Henson Studio που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα. Η σκηνοθεσία υπήρξε έργο της Emma Tammi, ενώ στο καστ συμμετείχαν οι Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail και Mary Stuart Masterson, μεταξύ άλλων.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ