Μετά το Deadpool & Wolverine έρχεται το… Deadpool & Spider-Man;

Μετά το Deadpool & Wolverine έρχεται το… Deadpool & Spider-Man;

Έχουμε να δούμε ακόμα την αναμενόμενη συνεργασία του Deadpool με τον Wolverine στη μεγάλη οθόνη, με τους ηθοποιούς Ryan Reynolds και Hugh Jackman. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Deadpool έχει ήδη στο μυαλό του μία άλλη μεγάλη ομάδα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί.

Ο Shawn Levy συζητώντας με το περιοδικό Total Film αναφέρθηκε στην ιδέα ενός ενδεχόμενου “Deadpool & Spider-Man” στην οθόνη, με τους αγαπημένους ήρωες της Marvel Studios, Ryan Reynolds και Tom Holland.

Ο Levy εκφράζει την επιθυμία του λέγοντας: “Θα ήταν φοβερό να δούμε τον Deadpool και τον Spidey να συνεργάζονται. Αυτή η ιδέα με ενθουσιάζει πραγματικά. Νομίζω ότι ο Tom Holland θα φέρει σίγουρα ‘νέο αίμα’ στην ταινία!”

Συγχρόνως, μέσω του Total Film δημοσιεύτηκαν τρία νέα στιγμιότυπα με τον Deadpool, τον Wolverine και τον Dogpool. Ρίξτε μια ματιά:

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Προσφάτως, σύμφωνα με το Deadline, τα έσοδα από το Deadpool 3 αναμένεται να φτάσουν σε επίπεδα Avengers και “Spider-Man: No Way Home”, δείχνοντας μια νέα χρυσή εποχή για τον κινηματογραφικό κόσμο. Τα έσοδα από τις πρώτες μέρες προβολής στις ΗΠΑ αναμένεται να ξεπεράσουν τα $240 εκατομμύρια δολάρια, με την παράλληλη πρεμιέρα στην Κίνα να υποσχεθεί επιπλέον εισπράξεις.

Ο Shawn Levy, γνωστός από τις ταινίες Free Guy, The Adam Project και τη σειρά Stranger Things, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Η ομάδα των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες ταινίες θα είναι εκεί, μεταξύ άλλων Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand. Το “Deadpool & Wolverine” αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ