Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας Kingdom of the Planet of the Apes

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας Kingdom of the Planet of the Apes

Η 20th Century Fox αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας Kingdom of the Planet of the Apes, το οποίο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εικόνες του. Η νέα ταινία της σειράς θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο και υπόσχεται να μας αφυπνίσει με μια ιστορία που λαμβάνει χώρα μετά τον θάνατο του Caesar, υποδυόμενου του Andy Serkis.

Αυτή η ταινία αποτελεί τη νέα αρχή για το franchise, που ξεκινά πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του War for the Planet of the Apes. Γνωρίζουμε ότι η πλοκή εκτυλίσσεται πολλές γενιές μετά την ηγεσία του Caesar, όπου οι πίθηκοι κυβερνούν και ζουν ειρηνικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στη σκιά.

Το νέο βίντεο παρουσιάζει εντυπωσιακές σκηνές και υπογραμμίζει την εμπειρία που προσφέρει, με την ταινία να προβάλλεται επίσης σε οθόνες IMAX.

Σε σκηνοθεσία του Wes Ball (Maze Runner trilogy), ο πλανήτης ανήκει πλέον αποκλειστικά στους πίθηκους, οι οποίοι έχουν ιδρύσει το δικό τους βασίλειο υπό την τυραννική ηγεσία ενός ηγέτη που επιδιώκει την επέκταση της αυτοκρατορίας του. Ένας νεαρός πίθηκος, ο Cornelius, αμφισβητεί αυτήν την κατάσταση και ξεκινά ένα ταξίδι που θα αμφισβητήσει την ιστορία του, καθώς και το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των υποδούλων ανθρώπων. Ο Cornelius αποδεικνύεται να μην είναι τυχαία μια πίθηκος, αλλά ο γιος του θρυλικού ηγέτη, Caesar.

Στο Kingdom of the Planet of the Apes πρωταγωνιστούν η Freya Allan (The Witcher), ο Owen Teague (IT), ο Kevin Durand (Locke & Key), η Dichen Lachman, ο William H. Macy (Fargo), ο Peter Macon (Shameless) και η Sara Wiseman. Το σενάριο υπογράφουν οι Josh Friedman (War of the Worlds), Patrick Aison (Prey), Rick Jaffa και Amanda Silver (Avatar: The Way of Water).

Το Kingdom of the Planet of the Apes θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ μέσω του player που παρατίθεται παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ