Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Alien: Romulus και δείχνει πολύ τρομακτικό!

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Alien: Romulus και δείχνει πολύ τρομακτικό!

Τα 20th Century Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της ταινίας Alien: Romulus, η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το trailer, διάρκειας περίπου 2 λεπτών, είναι σκοτεινό και εντελώς τρομακτικό, φέρνοντας στο μυαλό τις κλασικές ταινίες τρόμου που έγραψαν ιστορία. Σύμφωνα με την περιγραφή των 20th Century Studios, η νέα ταινία Alien θα επιστρέψει το franchise στις ρίζες του.

Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει σε μια ομάδα νέων στο διάστημα που βρίσκονται σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό και αντιμετωπίζουν την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν.

Στο έργο συμμετέχουν οι Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) και Aileen Wu. Ο Fede Alvarez σκηνοθετεί την ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Rodo Sayagues του Don’t Breathe 2, βασιζόμενοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dan O’Bannon και Ronald Shusett.

Το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Αυγούστου και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και στο Disney+. Απολαύστε το επίσημο trailer στον player παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ