Ηθοποιός του Madame Web αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ακόμα την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηθοποιός του Madame Web αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ακόμα την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι κάτι καινούργιο το φαινόμενο ενός ηθοποιού που δεν έχει δει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Όμως, όταν αυτό συμβαίνει με μια “καυτή πατάτα”, τα πράγματα γίνονται τραγελαφικά. Το ίδιο ισχύει και για την ταινία Madame Web, η οποία έχει μόλις 13% στο Rotten Tomatoes, καθιστώντας τη χειρότερη από το “Morbius“, επίσης από το Spider-Verse σύμπαν της Sony Pictures. 

Ηθοποιός που παραδέχτηκε ζωντανά σε συνέντευξη ότι δεν έχει δει την ταινία; Η Dakota Johnson, δηλαδή η “Madame Web” της ταινίας. Σε συνέντευξη στον Magic FM αναφέρθηκε στο ότι δεν την έχει δει και πιθανότατα δεν θα τη δει σύντομα, αν κρίνουμε από όσα είπε. 

Η πρωταγωνίστρια της τριλογίας “50 Shades of Grey” παίζει τον ρόλο της Cassandra Webb και δηλώνει ότι προτιμά να μη βλέπει τις ταινίες της, ώστε να αποφύγει “υπαρξιακή κρίση”. Επίσης, προτιμά να πηγαίνει σε ένα δείπνο την ημέρα της πρεμιέρας, αντί να βλέπει τις ζωντανές αντιδράσεις του κοινού κατά τη διάρκεια της προβολής. 

“Μάλλον δε θα τη δω. Δεν ξέρω πότε θα τη δω. Δε θα το ήθελα. Το να μη βλέπω τις ταινίες μου είναι κάτι σα να προσέχω τον εαυτό μου”, είπε η Johnson. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

ozrRCHH

88RVpSd

Επίσης πρωταγωνιστούν οι:  Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O’Connor που θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Ο μεγάλος κακός της ταινίας είναι ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, Adam Scott (Ben Parker) και Emma Roberts (MJ Parker). 

Για περισσότερα από την ταινία, που διαχειρίστηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ