Η ταινία WatchDogs είναι γεγονός και ανακοινώθηκε η πρωταγωνίστρια

Η ταινία WatchDogs είναι γεγονός και ανακοινώθηκε η πρωταγωνίστρια

Η Ubisoft ετοιμάζει μια μεταφορά στον κινηματογράφο του franchise της Watch_Dogs. Μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας, η ταινία βρίσκεται πλέον σε φάση παραγωγής από την New Regency. Η πρωταγωνίστρια που έχει επιλεγεί για την ταινία είναι η Sophie Wilde, η οποία έχει ξεχωρίσει σε προηγούμενες ταινίες και σειρές όπως το “Talk To Me” και το “Everything Now”.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Mathieu Turi και το σενάριο στη Christie LeBlanc, γνωστή για το έργο της στο “Oxygen”. Η ταινία αναμένεται να διαδραματίζεται στο σύμπαν των παιχνιδιών της Ubisoft.

Παρά τα παραπάνω, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας. Συνήθως τα παιχνίδια της σειράς λαμβάνουν χώρα σε φανταστικές εκδοχές πραγματικών μεγαλουπόλεων και ακολουθούν ηρωες hackers που αντιμετωπίζουν διαφορετικούς εχθρούς.

Επιπλέον, η Ubisoft έχει ήδη πολλά projects σε εξέλιξη, όπως τη live-action σειρά Assassin’s Creed για το Netflix, την live-action ταινία “Tom Clancy’s The Division” επίσης για το Netflix, αλλά και animated σειρές για τα Splinter Cell και Far Cry. Ανάμεσα σε αυτά, ετοιμάζεται και το spinoff του Far Cry 3: Blood Dragon, η σειρά Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ