Η πιο δημοφιλής ταινία τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix!

Η πιο δημοφιλής ταινία τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix!

Η ανατριχιαστική ταινία τρόμου που έχει γίνει viral θα προβάλλεται στο Netflix από τον Μάρτιο! Είναι έτοιμοι για τα πιο τρομακτικά χαμόγελα που έχουν εμφανιστεί σε μια ταινία; Αυτή είναι η ταινία “Smile” της Paramount Pictures, που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του διαδικτύου πριν από δύο χρόνια και τώρα έρχεται στο Netflix.

Το “Smile” είχε ένα από τα καλύτερα promos του έτους, ενώ με ένα μικρότερο budget κατάφερε να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια στο box office, παραβιάζοντας τα όρια άλλων μεγαλύτερων ταινιών τρόμου. Ο Parker Finn ανέλαβε το σενάριο και τη σκηνοθεσία του “Smile“.

Το “Smile” θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου μέσω της κατηγορίας “Νέα & Δημοφιλή” του Netflix.

Η υπόθεση του “Smile” είναι η εξής:

Η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον), μετά από ένα ανεξήγητο τραυματικό συμβάν με μια ασθενή της, αντιμετωπίζει τρομακτικές εμπειρίες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον φόβο της και τον εαυτό της για να επιβιώσει.

Στο “Smile” πρωταγωνιστούν οι Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan, Gillian Zinser, Judy Reyes, Jack Sochet, Nick Arapoglou, Perry Strong, Matthew Lamb και άλλοι.

Παρά τις μειονεκτικές κριτικές, η ταινία κατάφερε να γίνει ένα φαινόμενο, ξεπερνώντας ακόμα και το “Halloween Ends”. Με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 217 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Το “Smile” θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 22 Μαρτίου. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας, το οποίο έχει ήδη 38 εκατομμύρια προβολές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ