Η Παραγωγή του Gladiator 2 Φαίνεται Ανεπανάληπτη – Ο Ridley Scott Χρησιμοποίησε 8 Κάμερες για μια Σκηνή

Η Παραγωγή του Gladiator 2 Φαίνεται Ανεπανάληπτη – Ο Ridley Scott Χρησιμοποίησε 8 Κάμερες για μια Σκηνή

Ο Ridley Scott ετοιμάζει το sequel του διάσημου “Μονομάχου”, το οποίο φέρει τον τίτλο Gladiator 2 και υπόσχεται μια αριστουργηματική παραγωγή. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον ηθοποιό Joseph Quinn, γνωστό από το Stranger Things 4, αποκαλύφθηκαν μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες από το πως ο Ridley Scott εργάζεται για τη νέα του ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Ο Quinn, ο οποίος υποδύεται τον Αυτοκράτορα Καρακάλλα, αποκάλυψε πως ο Scott έφτασε σε ακρότητες όσον αφορά τη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας ακόμη και 8 κάμερες για να γυρίσει μία μόνο σκηνή. Ο Quinn δήλωσε: “Ήταν εκπληκτικό να παρακολουθώ τον Ridley να τοποθετεί τα κομμάτια στη θέση τους σαν ένα παζλ.” Η παραγωγή του Gladiator 2 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όσον αφορά τον ενθουσιασμό και τα μέσα που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με αναφορές του THR, το budget του “Ο Μονομάχος 2” ανέρχεται στα $310 εκατομμύρια, κάνοντας την παραγωγή αυτή μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών. Το σκηνικό του Gladiator 2, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μία πλήρη ανακατασκευή του Κολοσσαίου στη Μάλτα. Η ταινία υπόσχεται να είναι μια επική εμπειρία για τους θεατές.

Οι λόγοι για να ανυπομονούμε είναι πολλοί. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας και του μεράκιου που επιφυλάσσει ο Ridley Scott σε κάθε καρέ αναμένεται να μας εντυπωσιάσει. Το Gladiator 2 φαίνεται ότι θα τιμήσει την πρώτη ταινία με σεβασμό, ενώ θα προσφέρει κάτι πρωτότυπο και μοναδικό για το κοινό.

Το ανανεωμένο cast του Gladiator 2 περιλαμβάνει τα ονόματα των Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, May Calamawy, Connie Nielsen, Derek Jacobi, Djimon Hounsou και άλλων. Το σενάριο υπογράφει ο David Scarpa, ενώ ο Ridley Scott επιμελείται τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μαζί με τους Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment.

Για την ιστορία, το πρωτότυπο Gladiator κυκλοφόρησε το 2000, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και των κριτικών. Απέσπασε δώδεκα υποψηφιότητες για Όσκαρ και κέρδισε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας.

Η πολυαναμενόμενη ταινία Gladiator 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ