Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά το “Τα Είδη της Καλοσύνης” θα περιλαμβάνει τους Emma Stone και Jesse Plemons

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά το “Τα Είδη της Καλοσύνης” θα περιλαμβάνει τους Emma Stone και Jesse Plemons

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει ακάθεκτο το εντυπωσιακό ταξίδι του μετά τις επιτυχίες των ταινιών “Poor Things”, που κέρδισε Όσκαρ, και το επερχόμενο “Τα Είδη της Καλοσύνης”. Τώρα ανακοινώνεται η επόμενη ταινία του, το “Bugonia”.

Στο επερχόμενο “Bugonia”, o Λάνθιμος θα συνεργαστεί ξανά με τους Emma Stone και Jesse Plemons, που είναι και οι δύο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της “Ιστορίες Καλοσύνης”. Η ταινία έχει ήδη αποκτήσει διανομή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών 2024, αφού το “Τα Είδη της Καλοσύνης” πραγματοποίησε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία.

“Bugonia” αποτελεί το αγγλόφωνο remake της Νοτιοκορεάτικης κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας του 2003, με τίτλο “Save the Green Planet”. Η πλοκή ακολουθεί την απαγωγή της CEO μιας μεγάλης εταιρίας από δύο νεαρούς που πιστεύουν πως είναι εξωγήινος πράκτορας που έχει έλθει να καταστρέψει τη Γη.

Εκτός από το “Bugonia”, ο Λάνθιμος ετοιμάζει και το “Τα Είδη της Καλοσύνης”, μια ταινία που ακολουθεί τις ζωές πολλών χαρακτήρων, με εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει πρόσωπα όπως οι Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες, ολοκληρώνει μία ακόμη ανατρεπτική και φιλόδοξη ταινία που υπόσχεται να ενθουσιάσει το κοινό. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ