Η Νέα Καλοκαιρινή Κινηματογραφική Επιτυχία του Netflix που Προκαλεί Συζητήσεις στα Social Media

Η Νέα Καλοκαιρινή Κινηματογραφική Επιτυχία του Netflix που Προκαλεί Συζητήσεις στα Social Media

Κοιτώντας το, μοιάζει με αυτές τις ταινίες που θα ενοικιάζαμε από το βιντεοκλάμπ για το Σαββατοκύριακο και μετά θα ξεχνούσαμε τα πάντα. Το “Under Paris” ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αλλά παράλληλα αποτελεί μια guilty pleasure ταινία που έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού και σαρώνει σε προβολές!

Το Under Paris είναι το φρέσκο θρίλερ blockbuster του Netflix για το καλοκαίρι, που ορισμένοι χαρακτηρίζουν ως το “γαλλικό JAWS”. Καταδιώκει αθώους κολυμβητές, έχει μια ύποπτη επιστήμονα και έναν οργισμένο καρχαρία που τα βάζει με οτιδήποτε κινείται κάτω από την πόλη του Παρισιού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το “Under Paris” βρίσκεται στην 8η θέση στα τάσεις των ταινιών στην Ελλάδα, κερδίζοντας την προσοχή πολλών με πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Αυτή η επιτυχία την τοποθετεί ανάμεσα στις κορυφαίες ξενόγλωσσες ταινίες όλων των εποχών του Netflix! Το Under Paris βρίσκεται στην 5η θέση στις καλύτερες ξενόγλωσσες Original ταινίες του Netflix, πίσω από το ισπανικό “The Platform” και το “Nowhere”.

Παρά την επιτυχία, οι κριτικοί και το κοινό φαίνεται να διίστανται, με το Rotten Tomatoes να δίνει σκορ 66% και τους θεατές 31%.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Xavier Gens, γνωστό από το “Gangs of London”, ενώ στο καστ συναντάμε την οσκαρική Bérénice Bejo. Η ιστορία ακολουθεί τη θαλάσσια βιολόγο που καλείται να αντιμετωπίσει έναν καρχαρία κοντά στον Σηκουάνα πριν από ένα τρίαθλο event.

Το σκηνικό της ταινίας συμπίπτει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και αποτελεί μια προώθηση για τη χώρα στο κοινό του Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ