Η Καλόγρια επιστρέφει: Το The Nun II κατακτά τον κόσμο

Το The Nun II κάνει θραύση σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Η συνέχεια της Καλόγριας έχει συγκεντρώσει 56 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 102 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, φτάνοντας έτσι τα 158 εκατομμύρια δολάρια.
Η ταινία παίζει σε 70 χώρες, με κορυφαίες πωλήσεις στο Μεξικό (9,3 εκατομμύρια δολάρια), τη Βραζιλία (4,4 εκατομμύρια δολάρια), την Ινδονησία (4,4 εκατομμύρια δολάρια), την Ιταλία (3,2 εκατομμύρια δολάρια) και τη Γαλλία (3,1 εκατομμύρια δολάρια). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε σημαντικές αγορές όπως η Γερμανία, η Κορέα και η Ιαπωνία, προκαλώντας περαιτέρω ανυπομονησία και αυξημένα έσοδα στο μέλλον.

Το The Nun II, που ακολουθεί την αδελφή Αϊρίν και την ενεργητική της αναμέτρηση με τον δαίμονα Βάλακ, αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου του κόσμου. Οι ηθοποιοί Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons και άλλοι πρωταγωνιστούν στην ταινία.

qZcSNAa

Το The Nun II συνεχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ