Η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυπόθητου 28 Years Later έχει ανακοινωθεί!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυπόθητου 28 Years Later έχει ανακοινωθεί!

Το 28 Years Later μόλις έλαβε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο πετυχημένος ποστ-αποκαλυπτικός κινηματογραφικός κύκλος που θα πρωταγωνιστεί από τον Cillian Murphy ως παραγωγό, θα σκηνοθετηθεί από τον Danny Boyle και θα έχει σενάριο από τον Alex Garland. Αυτό το δημιουργικό δίδυμο είχε συνεργαστεί και στην θρυλική ταινία του 2002, 28 Days Later.

Το project αποσκοπεί να αναβιώσει το σύμπαν του franchise με δύο φιλμ, ενώ η τρίτη ταινία – ο τίτλος ακόμη παραμένει άγνωστος- πιθανότατα θα σκηνοθετηθεί από την Nia DaCosta. Στην παραγωγή συμμετέχουν μεγάλες εταιρίες όπως η Sony Pictures, η Columbia Pictures, η DNA Films και η Decibel Films.

Η Sony ανακοίνωσε ότι το 28 Years Later θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2025. Αναμένεται λοιπόν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μάλλον προς το τέλος του τρέχοντος ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Στο επερχόμενο φιλμ, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν οι Jodie Comer, Ralph Fiennes και Aaron Taylor-Johnson. Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έχουν σημαντικές συμμετοχές σε προηγούμενα έργα, με τον Aaron Taylor-Johnson να έχει ένα ευρύ φάσμα ρόλων όπως στα Bullet Train, Kick-Ass και στην μελλοντική ταινία Kraven the Hunter της Sony.

Η Comer έχει επίσης σημαντικές εμφανίσεις στο Napoleon του Ridley Scott, καθώς και στις σειρές Killing Eve και Free Guy, ενώ ο Ralph Fiennes έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως οι Harry Potter και πρόσφατα στην ταινία The Menu που προβλήθηκε στους κινηματογράφους και στο Disney Plus.

Ο Cillian Murphy, που έγινε γνωστός από το πρώτο φιλμ, συμμετέχει στο project ως εκτελεστικός παραγωγός, με πιθανή συμμετοχή και στο καστ. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και στην οθόνη, κάτι που θα χαρούν ιδιαίτερα οι fans της σειράς.

Επίσης, αν και αρχικά ακούγονταν πως το budget κάθε ταινίας θα ήταν περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια, τελικά μειώθηκε στα 60 εκατομμύρια δολάρια, με την κινηματογραφική κυκλοφορία να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους Boyle/Garland. Να σημειωθεί ότι η πρώτη ταινία είχε γυριστεί με προϋπολογισμό μόλις 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 28 Years Later θα κυκλοφορήσει στο κοινό στις 20 Ιουνίου 2025.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ