Η Disney επιλέγει τη Catherine Laga’aia για το ρόλο της Moana στη live-action ταινία

Η Disney επιλέγει τη Catherine Laga’aia για το ρόλο της Moana στη live-action ταινία

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Disney προετοιμάζει μια live-action ταινία με τον τίτλο Moana. Ο Dwayne “The Rock” Johnson θα υποδυθεί τον Maui, όμως η επιλογή για την Moana ήταν ακόμα άγνωστη.

Τώρα, όμως, γνωρίζουμε πως η νεαρή ηθοποιός Catherine Laga’aia από την Αυστραλία θα υποδυθεί την Moana. Η 17χρονη έχει δηλώσει πόσο ενθουσιασμένη είναι με το ρόλο που αναλαμβάνει.

Αισθάνομαι τιμή που θα υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα, αφού η Moana είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Θα είναι υπέροχο να αντιπροσωπεύω την κουλτούρα της Samoa και των νησιών του Ειρηνικού και να εμψυχώνω τα κορίτσια που μοιάζουν μαζί μου.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και στο καστ θα συμμετέχουν επίσης οι John Tui ως πατέρας της Moana, Frankie Adams ως μητέρα της και Rena Own ως γιαγιά Tala.

Το Moana του 2016 (γνωστό ως Βαϊάνα) ήταν τεράστια επιτυχία, εισπράττοντας πάνω από $665 εκατομμύρια στο box office. Η ταινία λάτρεψε τόσο παιδιά όσο και ενήλικες, με τα γνωστά τραγούδια της να γίνονται αγαπημένα. Ο λαμπρός Lin-Manuel Miranda υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι “You’re Welcome” που ερμηνεύει ο Johnson έφθασε στο πλατινένιο επίπεδο τέσσερις φορές.

Το live-action Moana αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2026 στις αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ