Η δημοφιλής ταινία “Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων” κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εισπράξεις της

Η δημοφιλής ταινία “Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων” κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εισπράξεις της

Το ντεμπούτο της ταινίας “Kingdom of the Planet of the Apes” ή αλλιώς “Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων” φαίνεται να ενθουσίασε το κοινό, με την τέταρτη ταινία του sci-fi franchise που ξεκίνησε το 2011 να ανταποκρίνεται θετικά.

Εμπορικά, η ταινία του σκηνοθέτη Wes Ball έκανε εντυπωσιακό άνοιγμα στα αμερικανικά box office, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της 20ης Century Studios. Παγκοσμίως, συγκέντρωσε πάνω από $129 εκατομμύρια σε μόλις τέσσερις ημέρες προβολής, γίνοντας την Νο.1 ταινία στις ΗΠΑ και παγκοσμίως.

Το κόστος παραγωγής του φιλμ ανήλθε σε μόλις $160 εκατομμύρια, κάνοντας την πιο οικονομική σε σχέση με προηγούμενες ταινίες του franchise. Στο καστ συμμετέχουν οι Freya Allan, Owen Teague, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Peter Macon και Sara Wiseman, ενώ το σενάριο υπογράφουν διάφοροι καταξιωμένοι σεναριογράφοι, όπως οι Josh Friedman, Patrick Aison, Rick Jaffa και Amanda Silver.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει στη ζωή μιας κοινωνίας που ελέγχουν οι πίθηκοι, ενώ οι άνθρωποι ζούν κρυμμένοι. Ένας νέος τύραννος πίθηκος ξεκινά ένα ταξίδι που τον οδηγεί να αμφισβητήσει το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον και των πιθήκων και των ανθρώπων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ