Φτωχά Πλάσματα: Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία του Λάνθιμου από το σπίτι σας

Φτωχά Πλάσματα: Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία του Λάνθιμου από το σπίτι σας

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στους κινηματογράφους και τα έσοδά της να έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έφτασε και στα ψηφιακά καταστήματα.

Αναλυτικότερα, το Φτωχά Πλάσματα κυκλοφορεί από σήμερα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες που ενοικιάζουν ή πουλάνε ταινίες, όπως είναι για παράδειγμα το Apple TV ή άλλες υπηρεσίες. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα καταφθάσει (ή πότε) η ταινία με την Emma Stone σε streaming υπηρεσία, και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να την παρακολουθήσετε online.

Πόσο κοστίζει, όμως, το Φτωχά Πλάσματα για αγορά; Μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Apple, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κοστίζει 13.99 ευρώ για την 4Κ έκδοση με υποστήριξη Dolby Atmos και φυσικά ελληνικούς υπότιτλους.

 

 

Η περίληψη του Φτωχά Πλάσματα αναφέρει:

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Στο Φτωχά Πλάσματα εμφανίζονται οι εξής ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ο πολύ στενός συνεργάτης του, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό, “The Favourite”.

0GTf5dm

Την άποψή μας και για το πώς ο Λάνθιμος γιορτάζει τη ζωή με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μπορείτε να την μάθετε αν κάνετεκλικ εδώ.

Το Φτωχά Πλάσματα έχει ήδη κατακτήσει πολλά βραβεία από εκθέσεις και είναι μεγάλο φαβορί και για τα επερχόμενα Όσκαρ με 11 συνολικές υποψηφιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ