Εξέχοντες θέσεις για την ταινία Blade της Marvel – Νέα αναπτύξεις με τον σκηνοθέτη

Εξέχοντες θέσεις για την ταινία Blade της Marvel – Νέα αναπτύξεις με τον σκηνοθέτη

Σύμφωνα με αναφορές του The Wrap, η επερχόμενη ταινία Blade της Marvel βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση καθώς χάνει τον νέο της σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Marvel ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Yann Demange, τον Γάλλο σκηνοθέτη. Η απόφαση λήφθηκε με φιλικό τρόπο από τις δύο πλευρές. Ο Demange είχε επίσης εργαστεί σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το Lovecraft Country και το Top Boy. Παρόλω αυτά, παραμένει αβέβαιος ο διάδοχός του, ενισχύοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η παραγωγή της Marvel.

Το σενάριο της ταινίας αναλαμβάνει ο Eric Pearson, ένας βετεράνος της Marvel που πρόσφατα εργάστηκε στο Fantastic Four. Είναι ο έκτος σεναριογράφος που συμμετέχει στο έργο, καθώς προηγούμενα σενάρια από Michael Starrbury, Nic Pizzolatto και Michael Green απορρίφθηκαν. Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή σκηνοθέτη και η πέμπτη αλλαγή σεναριογράφου για την ταινία ως τώρα!

Παρόλες τις δυσκολίες, ο Mahershala Ali παραμένει ο κεντρικός ηθοποιός που θα υποδυθεί τον έμπειρο κυνηγό βρικολάκων. Η Marvel αναγνωρίζει τη μεγάλη ευθύνη που φέρει, με τις προηγούμενες ταινίες του Blade να έχουν σημαντική ιστορία στο brand της εταιρείας. Με τη Disney να ζητά πλέον μόνο δύο ταινίες ετησίως, η Marvel έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με τα project της.

Αν και ο Demange αποχώρησε και αυτός από την παραγωγή, αντικαθιστώντας τον αρχικό σκηνοθέτη Bassam Tariq, η κυκλοφορία του Blade δεν έχει ακυρωθεί επίσημα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα κυκλοφοριών, η ταινία αναμένεται στις 7 Νοεμβρίου του 2025. Η ανακοίνωση του Blade είχε γίνει αρχικά το 2019, κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ