Έρχεται μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2022 στο Netflix

Έρχεται μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2022 στο Netflix

Ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά κρυστάλλια του είδους τρόμου για το 2022 είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο Netflix. Μιλάμε για το Barbarian (Βάρβαρος), μια ταινία που έκανε αίσθηση μεταξύ των οπαδών του είδους και τώρα πλησιάζει στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Το Barbarian έκανε την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2022 και κάποια στιγμή αργότερα βρέθηκε και στο Disney Plus, αλλά τώρα φαίνεται να μην είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Η ταινία είχε μια επιτυχημένη πορεία στο box office, με έσοδα άνω των 45 εκατομμυρίων δολαρίων σε σχέση με το περίπου 4εκ. δολαρίων budget που είχε. Έτσι, το Netflix ανακοίνωσε ότι σύντομα η ταινία του Zach Cregger θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του, όπως μας ενημέρωσε μέσω της κατηγορίας “Νέο & Δημοφιλές”.

rPkPYJv

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που ταξιδεύει στο Ντιτρόιτ για μια συνέντευξη εργασίας, αλλά αντιμετωπίζει μια σειρά από τρομακτικά γεγονότα όταν φτάνει στο σπίτι που είχε κλείσει μέσω του Airbnb.

Σε μια νύχτα γεμάτη από μυστήριους θορύβους και αποκαλύψεις, συνειδητοποιεί πως ο συνενοικιστής της μοιάζει να κρύβει σκοτεινά μυστικά που θα την φέρουν στο όριο του φόβου της.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται ηθοποιοί όπως Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πρόκειται για μία παραγωγή που φιλοξενεί πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο Roy Lee από τον διάσημο κόσμο του The Ring, It και The Grudge. Επιπλέον, την παραγωγή υπογράφουν πρόσωπα όπως οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και Bill Skarsgård.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταινία, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας, η οποία εκπονήθηκε από τον Αντώνη Παυλίδη, κάνοντας κλικ εδώ.

Το Barbarian έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 και αναμένεται να φτάσει σύντομα και στο Netflix. Απολαύστε μια μικρή γεύση από το Barbarian με το επίσημο trailer που βρίσκεται παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ