Έρχεται μια ακόμη ταινία της DC στο Netflix

Έρχεται μια ακόμη ταινία της DC στο Netflix

Ένα ακόμη έργο από το σύμπαν της DC ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα του Netflix. Συγκεκριμένα, μπορούμε να δούμε στην ειδική κατηγορία “Νέα και Δημοφιλή” ότι σύντομα θα φτάσει το Black Adam με τον The Rock.

Να σας θυμίσουμε ότι η ταινία δεν απολαμβάνει τη συνέχειά της, καθώς δεν ενθουσίασε τους κριτικούς και δεν είχε μεγάλη επιτυχία στο box office. Ωστόσο, αν δεν την έχετε δει ακόμη και ψάχνετε για κάτι ελαφρύ για το καλοκαίρι, τώρα είναι η ευκαιρία να απολαύσετε το Black Adam αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Το Netflix δεν μας παρέχει συγκεκριμένη ημερομηνία, λέγοντας απλώς ότι θα είναι “σύντομα”, οπότε μπορεί να προστεθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Jaume Collet-Serra, ενώ στο καστ συμμετείχαν οι Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Uli Latukefu, Joseph Gatt, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Natalie Burn, Derek Russo και Angel Rosario Jr.

Η υπόθεση της ταινίας αναφέρει:

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, αποφασίζει να εκδικηθεί χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνάμεις, καταλήγει φυλαγμένος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει διψασμένος για εκδίκηση. Ο ανένδοτος και αποφασισμένος Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μια ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία Δικαιοσύνης. Οι Χόκμαν, Δόκτωρ Φέιτ, Άτομ Σμάσερ και Σάικλον επιδιώκουν να τον επαναφέρουν στην αιωνία αιχμαλωσία.

Ο Dwayne Johnson έχει εξηγήσει γιατί δεν θα συνεχίσει το Black Adam και τι συνέβη με την Warner Bros. Όλες οι λεπτομέρειες μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το Black Adam θα είναι διαθέσιμο στο Netflix σύντομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ