ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Naruto θα γίνει live-action ταινία!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Naruto θα γίνει live-action ταινία!

Τον περασμένο Νοέμβριο μάθαμε ότι μετά την επιτυχία του live-action σόου του One Piece, πολλές εταιρίες ενδιαφέρθηκαν να δημιουργήσουν και άλλες παρόμοιες παραγωγές, μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και το Naruto. Αν και υπήρχαν φήμες προηγουμένως, τώρα η πληροφορία είναι επίσημη.

Συγκεκριμένα, η Lionsgate έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία μιας live-action ταινίας Naruto, με τον σκηνοθέτη Destin Daniel Cretton να αναλαμβάνει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία. Ο Cretton είναι γνωστός για τη δουλειά του στην ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel.

Έχει ήδη γίνει συνάντηση ανάμεσα στον σκηνοθέτη και τον δημιουργό του Naruto, Masashi Kishimoto, ο οποίος θα επιβλέπει την παραγωγή της ταινίας, που θα αναλάβουν η Arad Productions, με παραγωγούς τους Avi Arad, Ari Arad και Emmy Yu.

Ο Cretton μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα, αναφέροντας: “Ήταν πραγματική τιμή να γνωρίσω τον Kishimoto-san στο Τόκιο και να ακούσω το εκτεταμένο όραμά του για τη δημιουργία του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε και θα φέρουμε το Naruto στη μεγάλη οθόνη.”

Προς το παρόν, αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που διαθέτουμε για το project, το οποίο θα διανέμει η Lionsgate. Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με το cast ή την πλοκή της ταινίας.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Naruto αφηγείται την προσπάθεια ενός νεαρού, Uzumaki Naruto, να κατακτήσει μια θέση στον κόσμο των νίντζα, επηρεάζοντας με καταλυτικό τρόπο τις ζωές των γύρω του. Οι χαρακτήρες πρέπει να αντιμετωπίσουν τα φώτα και τις σκιές της ζωής τους και να κάνουν σημαντικές επιλογές για το ποιοι επιθυμούν πραγματικά να γίνουν.

Το manga πρωτοεκδόθηκε το 1999 και έχει μεταφραστεί, ενώ το anime έκανε πρεμιέρα το 2002. Το πρώτο μέρος του manga μεταφέρθηκε σε anime ως Naruto, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου 2007 ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ως Naruto: Shippūden.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ