ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Έρχεται μια συναρπαστική είδηση για τους fans της Nintendo. Η πολυαγαπημένη εταιρεία ετοιμάζει μια live-action ταινία βασισμένη στο The Legend of Zelda.

Ο Shigeru Miyamoto, ο θρυλικός σχεδιαστής της Nintendo, θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη και παραγωγή της ταινίας. Το project θα συνεργαστεί με τον Avi Arad, έναν έμπειρο παραγωγό από το Hollywood, ο οποίος έχει εργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες όπως τα X-Men και Spider-Man.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Wes Ball, γνωστός για την Maze Runner τριλογία. Η Nintendo θα συνεργαστεί με την Sony Pictures Entertainment για τη χρηματοδότηση και διανομή της ταινίας παγκοσμίως.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η δημιουργία της ταινίας αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για να προσφέρει τον κόσμο της ψυχαγωγίας σε όλους, όχι μόνο μέσω των κονσολών παιχνιδιών της. Επιδιώκει να παρέχει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Η ταινία Zelda βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, οι fans ήδη ανυπομονούν για να τη δουν στις οθόνες τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ