Ένας Μαθητής-Μαργαριτάρι: Γράφει 255 φορές το “I am Groot“ για να Ολοκληρώσει μια Εργασία

Ένας Μαθητής-Μαργαριτάρι: Γράφει 255 φορές το “I am Groot“ για να Ολοκληρώσει μια Εργασία

Είναι από εκείνες τις φορές που το “μαργαριτάρι” μοιάζει μικρή λέξη για αυτό που προτίμησε να κάνει ένας μαθητής για να τελειώσει μια εργασία που του ανέθεσε ο δάσκαλός του. Ο κ. Jeremy Scott Davis, λοιπόν, ζήτησε από τους μαθητές του να συντάξουν ένα ρεζουμέ, ενσαρκώνοντας έναν ήρωα της Marvel, για να κάνει την εργασία πιο διασκεδαστική.

Ο μαθητής, παραμένοντας ανώνυμος για προφανείς λόγους, αποφάσισε να γράψει το βιογραφικό του ως Groot. Έτσι, γεμίζοντας την εργασία με τη φράση “I am Groot” 255 φορές, κατάφερε να πείσει τον καθηγητή του. Αυτή η πρωτοποριακή και όμορφη ιδέα του χάρισε μια υψηλή βαθμολογία.

Το “I am Groot”, για όσους δεν το ξέρουν, είναι η μόνη φράση που λέει ο αγαπητός εξωγήινος του Marvel, Groot. Αν έχετε δει τις ταινίες, θα γνωρίζετε ότι αυτή η φράση εκφράζει διάφορα συναισθήματα ανάλογα με τον τρόπο που την προφέρει.

Αν κι αναφέρθηκε πρωτίστως το 2018, η ιστορία αυτή έκανε ξανά τον γύρο των social media χάρις στη σελίδα @Pubity στο Instagram, αποσπώντας πάνω από 313.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.

Έτσι, η έξυπνη ιδέα του μαθητή δείχνει πώς μια μικρή πρωτοτυπία μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Ένα καλό παράδειγμα για όλους εμάς που πολλές φορές χρειαζόμαστε απλώς μια δόση δημιουργικότητας για να ξεχωρίσουμε. Μήπως είναι η επόμενη εργασία σας η ευκαιρία να γίνετε viral; Σκεφτείτε άλλωστε τι μπορεί να επιφέρει μια πρωτότυπη ιδέα!

 

 

 

L7nQjRF

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ